Unna Er en lyxig altan med hjälp av Snickeri Gävle

Det finns mycket att tänka på när du ska bygga exempelvis en altan och med vår hjälp kan du ta det lugnt under tiden arbetet pågår. När arbetet är färdigt kan du njuta av din nya altan som både är snygg och av hög kvalitet. Vi är riktigt stolta över våra yrkesmän som har flerårig erfarenhet av byggbranschen och har alltid kunden i fokus. 

Bra att veta om du anlitar Snickeri Gävle? 

  • Givetvis har alla våra hantverkare rätt utbildning och vet hur arbetet ska utföras för att resultatet ska vara högkvalitativt. 
  • Vi använder oss enbart av de bästa materialen, tillbehören och verktygen för att säkerställa att arbetet uppfyller dina krav. 
  • Självklart kan vi uppvisa yrkesbevis och certifikat för att du som kund ska känna dig trygg när du använder våra tjänster. 
  • Snickeri är ett hantverk vi håller varmt om hjärtat och alla våra arbeten utförs givetvis med garanti. 
  • Vi kan också ge dig bra information om hur du på bästa sätt underhåller ditt hus för att det ska hålla så länge som möjligt.

Vi är rätt snickare i Gävle

Vi är din snickare ifall du vill ha arbetet utfört på ett fackmannamässigt sätt och av ett företag med rätt försäkringar. Hos oss får du hjälp med all typ av renovering och nybyggnation i Gävle med omnejd och vi ger dig alltid prisuppgift innan vi sätter igång. Det är viktigt att en byggnation eller renovering sker på rätt sätt för att det ska vara tryggt och hållbart, därför är alla våra yrkesmän välutbildade och erfarna av alla typer av snickeriarbete. Även om det arbete du vill ha utfört inte har nämnts här kan du alltid kontakta oss och fråga om vi kan utföra arbetet åt dig. Inget arbete är för stort eller för litet och vi arbetar alltid för att du ska bli nöjd.